Industrie

Smeermiddelen voor de Industriële sector

Een ongestoord productieproces door toepassing van de juiste smeermiddelen en vetten is het uitgangspunt bij het op maat advies wat doc bv  u kan geven. Dit in de vorm van een uitgewerkt smeerplan passend bij dit proces en processen. Vervolgens zullen wij door een juiste begeleiding en toetsing blijven zoeken naar verdere optimalisatie. Naast het bedrijfszeker functioneren van machines weet DOC dat kosten reductie en duurzaamheid zaken zijn die net zo goed van belang zijn.

Als officieel dealer kunnen wij beschikken over het zeer uitgebreide en complete assortiment van hoogwaardige smeermiddelen voor de industrie van Total. Hierbij is het goed te weten dat Total sinds jaar en dag koploper is op het gebied van nieuwe ontwikkelingen van smeermiddelen en vetten. Ook voor de industrie!

Zo heeft Total voor hydraulische systemen de Azolla, Equivis, Hydroflo en Biohydran. Lunaria en Planetelf zijn producten voor koelcompressoren en de Dacnis voor luchtcompressoren.

Carter, Kassila en Nevastane zijn bedoeld voor de smering van tandwieloverbrengingen.

De circulatie oliën Cirkan, Cortis en Misola zijn bedoeld voor de centrale smering van diverse delen van een industriële machine: kussenblokken, lagers en tandwieloverbrengingen. Waarbij de Misola speciaal voor de papierindustrie ontwikkeld is.

Voor de metaalbewerking heeft Total de Valona als snijolie wanneer een hoog prestatieniveau gewenst is bij zware machine bewerkingen. De Scilia serie is een multifunctionele snij- en smeerolie.

Lactuca, Spirit en Vulsol zijn water mengbare metaalbewerkingsvloeistoffen.

De Martol serie is bedoeld voor de smering van koude vervormingsbewerkingen op ferro en non-ferro metalen, dieptrekken, vormen, stansen, trekken, draadtrekken afhankelijk van het product.

De Lubrilam serie is bedoeld voor het koudwalsen van aluminium en is breed inzetbaar van de voorbereiding tot de afwerking van het product.

De Osyris serie beschermt de onderdelen tegen corrosie tijdens de opslag en het transport.

De Drosera serie is bedoeld voor de smering van werktuigmachines.

De Multis en Lical producten zijn multifunctionele lithium/calciumvetten die uitstekend bestand zijn tegen hoge temperaturen, water en belasting. Deze vetten zijn verpompbaar.

De Copal serie wordt gekenmerkt door uitstekende hechtingseigenschappen te opzichte van metalen oppervlakken. Het aluminiumcomplexzeep is tevens zeer goed bestand tegen water (water wash out test).

De Altis serie valt onder de polyurea vetten en bestaat uit producten van hoge kwaliteit die vooral voor toepassingen met hoge temperaturen en hoge snelheden worden gebruikt.  De Altis serie is zeer geschikt voor levenslange smering of voor lange smeerintervallen.

De Ceran serie valt onder de calciumsulfonaatcomplexvetten en bestaat uit hoogwaardige  producten met een goede slijtvastheid en weerstand tegen belasting in de aanwezigheid van water.

Naast het merk Total en Elf beschikken wij over een eigen lijn producten welke onder de naam Combi Oil wordt aangeboden. Zowel de Total als Combi Oil producten worden uit voorraad geleverd waardoor korte levertijden te realiseren zijn.

Informeer naar de productlijn die het best bij uw bedrijf past.

088 - 45 46 460 verkoop@oqvalue.nl Albert Schweitzerstraat 7 7131 PG Lichtenvoorde