Food

Smeermiddelen voor de Food Industrie

Voedselveiligheid

Het waarborgen van de voedselveiligheid voor de consument is een must voor de voedingsindustrie. Met dit gegeven als uitgangspunt biedt doc bv een zeer breed assortiment smeermiddelen aan voorzien van een NSF goedkeuring.

Als officieel Total dealer beschikken wij over het complete Total assortiment van hoogwaardige smeermiddelen voor de industrie. Hierbij is het goed te weten dat Total sinds jaar en dag koploper is op het gebied van nieuwe ontwikkelingen van smeermiddelen en vetten.

De Total Nevastane smeermiddelen voldoen aan alle criteria voor de voedingsindustrie zonder enige concessie te doen aan de mechanische eisen. Toppers zijn het vet Total Nevastane XS80 en de Total Nevastane AW lijn voor hydrauliek en tandwielkasten.

Naast het merk Total en Elf beschikken wij over een unieke eigen lijn food grade producten welke onder de naam Combi Oil worden aangeboden. Koploper in dit assortiment is onze Combi Food Grade Grease HD-2. Verkrijgbaar in 180 kilo, 50 kilo, 18 kilo en Lube Shuttle patronen van 400 gram.

doc bv is in meerdere sectoren marktleider en leverancier van vetten aan fabrieken in Nederland, Belgiƫ en Duitsland.

Zowel de Total als Combi Oil producten worden uit voorraad geleverd waardoor korte levertijden te realiseren zijn.

Informeer naar de producten die het best bij uw bedrijf passen. Wij geven u graag advies op maat!

088 - 45 46 460 verkoop@oqvalue.nl Albert Schweitzerstraat 7 7131 PG Lichtenvoorde