U boert beter met een eigen brandstoftank van Diesel Oil Company.

U boert beter met een eigen brandstoftank van Diesel Oil Company.

Als agrarisch ondernemer kiest u voor vrijheid en onafhankelijkheid, nietwaar?
Er gaat niets boven het eigen bedrijf, het eigen vee, het eigen erf. Waarom zou u dan
ook niet kiezen voor uw eigen brandstoftank? Daarmee bent u nog flexibeler in uw bedrijfsvoering.

Goede bedrijfsresultaten komen niet zomaar van de grond. U hebt als agrarisch ondernemer tenslotte niet alles in de hand. Maar u kunt het uzelf wél zo gemakkelijk mogelijk maken. Bijvoorbeeld met een eigen brandstoftank van Diesel Oil Company. Daarmee heeft u uw brandstof altijd binnen handbereik en bespaart u uzelf een hoop tijd en dus geld. U hoeft tenslotte uw erf niet meer af. Nu beseffen wij ook dat wat de boer niet kent…. enfin, daarom leggen wij u graag nog even een en ander uit.

Tanken op eigen terrein
Met een diesel opslagtank van Diesel Oil Company zit u nooit meer zonder brandstof.
Wij zorgen ervoor dat u altijd voldoende brandstof aan huis geleverd krijgt. Ongeacht uw brandstof behoefte. Bang voor vreemd volk hoeft u daarbij niet te zijn: wij werken met eigen tankauto’s en vaste chauffeurs, dus u weet wie er bij u over de vloer komt. U hoeft onze chauffeur ook maar een keer uit te leggen wat uw wensen zijn. Daarna bent u te allen tijde verzekerd van de juiste brandstof op uw bedrijf.

Automatisch aanvullen
Is het even wat drukker geweest dan voorzien? Geen probleem. Wij leveren als het moet 6 dagen in de week brandstof op het tijdstip dat het u uitkomt. Wilt u het nog gemakkelijker? Dan kunt u ook nog kiezen voor een tank met een automatisch waarschuwingssysteem. Zodra uw voorraad brandstof onder een bepaald minimum komt, ontvangen wij automatisch bericht en staan wij in no time bij u op het erf om uw tank bij te vullen.

Kosten onder controle
Vanzelfsprekend houdt u met een eigen brandstoftank ten allen tijde de controle over uw brandstofkosten. Wij zorgen ervoor dat u het overzicht goed bewaard en precies weet waar u financieel aan toe bent.

Plaatsing onder keurmerk
De brandstoftank zelf? Ook die kunnen wij leveren. Diesel Oil Company is bevoegd om uw bovengrondse diesel opslagtank zelf te plaatsen. Onze eigen technische dienst installeert de tank op de plek die u wilt. Uiteraard volledig conform de laatste KIWA eisen.

Diesel (Oil Company). Niet te missen
Wilt u als ondernemer nog meer vrijheid en zekerheid? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op: 0544 – 372 345. Want met een brandstoftank van Diesel Oil Company boert u beter.

Terug naar het overzicht


Meer nieuws
088 - 45 46 460 verkoop@oqvalue.nl Albert Schweitzerstraat 7 7131 PG Lichtenvoorde