Smeermiddelen: zó presteert u op alle onderdelen beter.

Smeermiddelen: zó presteert u op alle onderdelen beter.

Goed geoliede machines hebben één ding gemeen: ze hebben de perfecte smering. Dat klinkt heel logisch, bijna grappig wellicht. Maar het is natuurlijk wel de kunst om voor elke machine en elk voertuig de juiste smeermiddelen te selecteren. Zodat ze optimaal presteren, onder alle omstandigheden. Een goed advies is daarbij niet te missen.

Smeermiddelen houden machines en motoren draaiend. Tot zover geen nieuws. Maar wist u ook dat smeermiddelen en vetten direct invloed hebben op de prestaties, de levensduur en de  verbruikskosten? Door nu even stil te staan bij het belang van smeermiddelen, lopen uw machines en voertuigen straks een stuk beter en voordeliger.

Breed en diep assortiment
De ene machine is de andere niet. Hetzelfde geldt voor motoren. Op welk terrein u zich ook beweegt, bij Diesel Oil Company weten wij precies welke smeermiddelen voor u de juiste zijn. Vanuit onze drive om mensen, machines en motoren optimaal te laten presteren beschikken wij over een breed en diep assortiment smeermiddelen, plus de know-how om deze in te zetten. Voor alle sectoren.

Impact in alle sectoren
Met onze smeermiddelen zijn wij actief in de sectoren industrie, automotive, moto, transportagri & grondverzet én de voedingsindustrie. Daarbij kijken wij niet alleen naar het (productie)proces zelf, maar ook naar het terugdringen van emissies, het verlagen van verbruikskosten en last but not least: het verlengen van de levensduur. Zaken die direct ingrijpen in uw kostenplaatje. Zo maken wij met een ‘low-interest’ product al snel een grote impact.

De motor achter topprestaties
Het gaat te ver om hier tot in detail uit te leggen welk smeermiddel u waar en wanneer moet gebruiken. Wat we hier wel kunnen vertellen is dat wij bij Diesel Oil Company werken met de crème de la crème onder de smeermiddelen. Merken als Total, Elf, Petronas en ons eigen merk Combi Oil staan garant voor absolute topkwaliteit en zijn al jaren de motor achter duurzame prestaties. Wij kunnen smeermiddelen van deze A-merken en ons eigen huismerk snel en uit voorraad leveren. Daarbij mag u rekenen op de soepele service waar wij als Diesel Oil Company zo prat op gaan.

Private label
Voert u smeermiddelen onder private label? Ook dan is Diesel Oil Company niet te missen. Wij beschikken over een eigen afvullijn waarmee wij smeermiddelen kunnen leveren in elke gewenste verpakking, voorzien van uw eigen huisstijl.

Koelvloeistof en specialties
Dankzij onze eigen productie kunnen wij tevens diverse soorten koelvloeistof aanbieden. In een zuivere mengverhouding en met gegarandeerde vorstbeveiliging. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een groot assortiment reinigers, ontvetters, absorbtiekorrels, shampoos en handreinigers.

Bel voor het beste advies
Wilt u het maximale uit uw machines en motoren halen? Bel dan vandaag nog met ons team van specialisten, telefoon 0544 – 372 345. Wij vertellen u graag welke smeermiddelen op alle onderdelen het beste presteren voor uw bedrijf.  Diesel Oil Company. Niet te missen.

Volg ons en onze adviezen op Facebook, LinkedinTwitter en Google+.

Terug naar het overzicht


Meer nieuws
088 - 45 46 460 verkoop@oqvalue.nl Albert Schweitzerstraat 7 7131 PG Lichtenvoorde