Petronas Urania met ViscGuard™-technologie houdt uw bedrijf in beweging!

Petronas Urania met ViscGuard™-technologie houdt uw bedrijf in beweging!

Vrachtwagens zijn het kloppend hart van uw bedrijf. Intensief gebruikte, diesel-aangedreven voertuigen, moeten vaak zware taken uitvoeren onder moeilijke omstandigheden. Het spreekt voor zich dat deze motoren superieure bescherming vereisen om betrouwbaarheid en optimale prestaties zeker te stellen. Problemen als afzettingen in de motor kunnen tot ongewenste stilstand lijden, een absolute nachtmerrie voor uw bedrijf. Dit wilt u dan ook graag uit de weg gaan. Met Petronas Urania voorkomt u afzettingen in de motor en zo houdt u uw vrachtwagens efficiënter én langer op de weg.

 

ViscGuard overzicht

 

Petronas maakt met de “Urania productlijn” gebruik van de ViscGuard™-technologie. Deze zorgt voor effectieve bescherming tegen afzettingen in de motor. Zo wordt slijtage en oxidatie voorkomen en blijft de olieviscositeit langer optimaal. De olie behoudt zijn werking tot de volgende oliewissel en beschermt het belangrijkste onderdeel van uw vrachtwagens: de motor. Uw wagenpark blijft zo langer inzetbaar, waardoor u elke dag aan de verwachtingen van klanten kan blijven voldoen, maar ook niet geheel onbelangrijk u uw totale bedrijfskosten sterk kunt verminderen.

 

Hieronder een overzicht van onze Petronas Urania productlijnen:

Petronas Urania 800

PETRONAS Urania 800 is geschikt voor heavy duty diesel motoren. Toepasbaar bij turbogeladen motoren en motoren met natuurlijke aanzuiging, zowel op de weg en buitenterrein.

 

Petronas Urania 3000 E

PETRONAS Urania 3000 E is geschikt voor Full-SAPs en andere heavy duty diesel toepassingen. Inclusief moderne, krachtige lage emissie motoren uitgerust met emissie controle systemen die gebruik maken van EGR technologie. Toepasbaar bij turbogeladen motoren en motoren met natuurlijke aanzuiging, zowel op de weg en buitenterrein.

 

Petronas Urania 5000 E

PETRONAS Urania 5000 E is geschikt voor Low-SAPs en andere heavy duty diesel toepassingen. Inclusief moderne, krachtige lage emissie motoren uitgerust met emissie controle systemen die gebruik maken van DPF, SCR, DOC & EGR technologie.  Toepasbaar bij turbogeladen motoren en motoren met natuurlijke aanzuiging, zowel op de weg en buitenterrein.

 

Diesel Oil Company. Niet te missen
Wilt u als ondernemer voorgelicht worden met de voordelen die Diesel Oil Company en Petronas u kunnen bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: 0544 – 372 345.

Terug naar het overzicht


Meer nieuws
088 - 45 46 460 verkoop@oqvalue.nl Albert Schweitzerstraat 7 7131 PG Lichtenvoorde