Hoeveel service en gemak gaat er in uw brandstoftank?

Hoeveel service en gemak gaat er in uw brandstoftank?

Brandstof is nou typisch zo’n onderwerp waar u waarschijnlijk zelden bij stilstaat. Hooguit bij het tanken zelf misschien. Of als de olieprijs weer eens fors omhoog of omlaag gaat. Maar verder? Toch loont het om energie te steken in wat u tankt en vooral bij wie u tankt. Want niet overal tankt u evenveel service en gemak als bij Diesel Oil Company.

Bij Diesel Oil Company hebben wij al meer dan 70 jaar een enorme drive om mensen, motoren en machines optimaal te laten presteren. Dat doen we met brandstoffen. Dat doen we met smeermiddelen. Maar dat doen we vooral door waarden toe te voegen die niet in liters zijn uit te drukken en ook niet op uw dashboard worden weergeven. De ware kracht van brandstof zit in gemak en service.

24 uur per dag tanken in Oost Nederland
Een van die gemakken is onze beschikbaarheid. Tankstations van Diesel Oil Company vindt u van Sibculo tot Veenendaal en van Reutum tot ’s Heerenberg. Met meer dan 25 tankstations in Oost Nederland zijn wij niet te missen. En dat aantal zal alleen nog maar toenemen. Bovendien grijpt u bij ons ook nooit mis, want op bijna alle locaties van Diesel Oil Company kunt u 7 dagen per week, 24 uur per dag tanken. Met alle bekende betaalpassen.

Tankpas voor bedrijven
Voor u als ondernemer wordt het allemaal nog makkelijker met de Diesel Oil Company tankpas. Daarmee tanken u en uw collega’s 24 uur per dag zonder rompslomp. U betaalt via automatische incasso en ontvangt per twee weken een overzichtelijke administratie. Registratie per tankpas en het invoeren van de km-stand geven u een optimaal inzicht in het verbruik binnen uw bedrijf. U mag daarbij rekenen op de scherpste brandstofprijs dankzij het prijscheck systeem op onze tankstations.

Voor de echte autoliefhebber
Bent u in het bezit van een sportwagen of een klassieke auto? Dan kent u ongetwijfeld het belang van Super 98. Met octaangehalte 98 en een hogere energiewaarde bent u met Super 98 verzekerd van een hogere klopvastheid. Diesel Oil Company is één van de weinige leveranciers die Super+ 98 RON aanbiedt. Hoe mooi wilt u het hebben?

Levering van brandstoffen aan huis
Ook voor bedrijven met eigen tankinstallaties is Diesel Oil Company niet te missen. Met eigen tankwagens en ervaren chauffeurs leveren wij brandstoffen in bulk, bij u aan huis of op door u aangegeven werklocaties. Met Diesel Oil Company kiest u voor zekerheid, service en gemak.

Diesel Oil Company. Niet te missen

Ervaar zelf de vele voordelen van Diesel Oil Company. Bezoek ons via Facebook, Linkedin, Twitter & Google+ op social media of beter nog: één van onze tankstations. Voor meer informatie kunt u uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen: 0544 – 372 345.

Diesel Oil Company. Niet te missen.

Terug naar het overzicht


Meer nieuws
088 - 45 46 460 verkoop@oqvalue.nl Albert Schweitzerstraat 7 7131 PG Lichtenvoorde