Gun uw dieselmotoren een check-up: doe de Anac analyse.

Gun uw dieselmotoren een check-up: doe de Anac analyse.

Uw bedrijf draait op volle toeren. Zo ook uw dieselmotoren. Maar heeft u enig idee in welke conditie deze zich bevinden? Met een Anac analyse meet u niet alleen de kwaliteit van de gebruikte olie, maar krijgt u ook een betrouwbare indicatie van de gezondheid van uw wagen- of machinepark.

Waar klassieke olieanalyses zich beperken tot de gebruikte smeermiddelen, daar gaat de Anac analyse beduidend verder. Dit diagnosesysteem richt zich op het slijtagegedrag van motoren, versnellingsbakken, aandrijfassen en andere vitale machineonderdelen. Daar bent u als ondernemer veel beter mee geholpen. Zo’n preventieve check-up geeft u namelijk een veel completer beeld van de staat van uw wagen- en machinepark. Met alle voordelen van dien.

Preventief onderhoud
De informatie die de Anac analyse oplevert wordt door ervaren specialisten vergeleken met de gegevens van een onderdeel van hetzelfde type, in een uitgebreide database. Hieruit kunnen belangrijke conclusies worden getrokken over de prestaties van uw eigen dieselmotoren en –aandrijvingen. En natuurlijk over de smeermiddelen die u gebruikt. Dit verkleint de kans op onaangename verrassingen zoals stilstand of schade. De Anac analyse past derhalve perfect in een preventief onderhoudsprogramma.

Vinger aan de pols
Door periodiek Anac analyses uit te voeren houdt u niet alleen technisch maar ook bedrijfsmatig de vinger aan de pols. Bewezen is dat u als gevolg van Anac analyses mag rekenen op lagere bedrijfskosten. Dat is niet zo heel vreemd, want het voorkomen van schade en stilstand is nog altijd goedkoper dan genezen. Bovendien zorgt u met de Anac analyse voor een optimalisatie van de onderhoudsintervallen en een verhoging van de efficiëntie van uw werkplaats.

Dit alles leidt ertoe dat de levensduur van uw materieel wordt verlengt en het brandstofverbruik wordt verlaagd. Dat gunt u toch ook uzelf?

Doe nu de test bij uw specialist
Wacht niet tot het te laat is. Laat nu een test uitvoeren door uw specialist: Diesel Oil Company. Wij weten alles, maar dan ook alles van dieselmotoren, smeermiddelen én de Anac analyse. Vraag vandaag nog een monstersetje aan: 0544 – 372 345. Daar wordt uw wagen- of machinepark direct beter van. Diesel Oil Company. Niet te missen

Terug naar het overzicht


Meer nieuws
088 - 45 46 460 verkoop@oqvalue.nl Albert Schweitzerstraat 7 7131 PG Lichtenvoorde